Logo

Connection Planet

People4games4eventS

Evenementen

Gamer, Raver!? Zin in een evenement? Lees hieronder meer!

Ingress

Twee teams met hun eigen doel, hun eigen idee.

Evenementen

Samen met een aantal partijen, waaronder Don Bosco Apeldoorn, organiseert Connection Planet evenementen gericht op games. Hierbij is PLANC ons vlaggenschip. Naast PLANC proberen wij hier en daar kleinere projecten op te zetten om de jeugd samen te brengen. Kom met ons in contact over PLANC via onze Facebook pagina. /PLANCEvent

Gerben Tussen PLANC door houd ik me op de achtergrond en niet namens Connection Planet ook bezig met dance events. Als steward bij Purehouse Events leer ik veel als het gaat over grote evenementen en allerlei bijkomende aspecten. Interesse in een dance feestje? Neem eens een kijkje op de Facebook pagina! /SummerloverzFestival

Hieronder een kleine samenvatting van ons afgelopen evenement.

Like what you see? Up-to-date blijven voor ons volgende evenement? Bekijk dan onze Facebook pagina.

Ingress Apeldoorn Logo

Ingress

Ingress is een "augmented reality", GPS-gebaseerd, team spel.
Ook in Apeldoorn spelen de Enlightened en de Resistance een strijd tegen elkaar.
Connection Planet staat aan de kant van de Enlightened en is bezig met een platform ter communicatie en planning voor het team in Apeldoorn en omgeving.

Over ons

Er achter

Connection Planet is een commercieel idee om mensen doormiddel van games samen te brengen. Geïnspireerd door onder anderen Twitch en ESL.

In samenwerking met een aantal partijen organiseert Connection Planet onder de naam PLANC zogenoemde LAN parties, meer hierover op onze evenementen sectie.

Team

Connection Planet werkt samen met een aantal bedrijven, maar wordt op zichzelf bestuurd door Gerben. Een jonge software techneut die in de evenementen is komen rollen.